CompaniaDespre NoiAngajariAdministrare ImobileServicii de PazaServicii CuratenieManagement FinanciarAmenajare PeisagisticaAsigurare Evaluare Proprietati disponibileServicii RelocarePortofoliuContact
Bafta Properties Logo
Bafta Properties Logo Grayscale
Termeni si conditii
Contact
Despre Noi
Servicii Relocare
       Servicii de paza

        O categorie aparte de servcii ce pot fi incluse in pachetul de admnistrare a imobilelor sunt serviciile de paza si protectie a sediilor companiilor sau a locuintelor personale. Acestea  se realizeaza de catre partenerii nostrii impreuna cu echipe de personal bine pregatit si antrenat pentru situatii de lupta. Multe firme utilizeaza pentru aceasta caini, personal inarmat si masini de interventie.

         Monitorizare si interventie - presupune supravegherea continua a unui obiectiv (imobil, vehicul, persoana, etc) prin intermediul unor mijloace specifice (camere video, detectori, senzori, etc.) in vederea prevenirii unor incidente nedorite (efractii, incendii, furturi, etc). Imobilele clientilor sunt legate prin diverse metode (linie telefonica, antene, etc) de un centru de monitorizare care, de indata ce primeste un semnal de alarma, trimite o echipa mobila de interventie.

       Consultanta in ceea ce priveste riscul la care se expune un client (firma, institutie guvernamentala, persoana privata) - presupune realizarea unor rapoarte detaliate despre posibilele brese in securitate insotite de recomandari si solutii concrete de reducere a riscurilor existente. Pentru diverse companii se poate analiza securitatea pentru evenimente sociale , de divertisment (ex. concerte), targuri si expozitii etc.
 
         Evaluarea sistemelor de securitate deja existente - presupune analiza si testarea sistemului existent de securitate si , in cazul cand se gasesc brese de securitate, intocmirea de recomandari pentru imbunatatirea acestuia. Firma care face aceasta analiza poate fi solicitata sa puna apoi si in practica sugestiile pe care le-a facut.
 
     Realizarea de liste de riscuri - presupune realizarea unui audit de risc si crearea unor liste cu proceduri scrise pentru uzul personalului firmei client.

       De asemena va putem oferii personal calificat pentru punctele de acces control specializat in arii de referinta rezidentiala sau comerciala.

          Un important aspect financiar - statistic demn de mentionat este acela ca imobilele rezidentiale ce au servicii de paza umana incluse au un grad de ocupare - raportat la o perioada de 60 de luni, de aproximativ 95% ; la polul opus, cele ce detin sisteme de paza electronica sau nu detin nici un fel de serviciu de paza au un grad de ocupare de aproximativ 80%. Echilibrand partea financiara cu confortul psihic acordat locatarilor putem ajunge la concluzia certa ca serviciile de paza reprezinta in final o investitie in viitorul financiar personal.